Voelt u zich betrokken bij natuur en landschap in ons gebied en wilt u op de hoogte blijven van het werk van de Ploegdriever? Meld u zich dan als donateur. De bijdrage bedraagt minimaal 15 euro per jaar.

Voelt u zich aangesproken door het werk van de Ploegdriever?
Wordt dan lid en werk mee aan een mooi en natuurrijk landschap.

Voor meer informatie neem contact met ons op!

Kunt u goed organiseren, administreren, teksten schrijven, websites bouwen, of heeft u specifieke kennis van natuur en landschap? Het bestuur en de werkgroepen verwelkomen graag actieve en enthousiaste mensen.

Leden en donateurs informeren wij via de nieuwsbrief, deze website en emailberichten. Op gezette tijden worden wandelingen of andere activiteiten georganiseerd. Boerenleden worden op de hoogte gehouden van relevante regelingen op het gebied van natuur- en landschapsbeheer. De projectcoördinator bemiddelt bij subsidieaanvragen. Het landschapsbeheer wordt op een bedrijfsmatige manier uitgevoerd door boerenleden.

Bent u op zoek naar vrijwillig landschapsbeheer, dan kunt u zich aansluiten bij het IVN Rijk van Nijmegen, of Landschapsbeheer Groesbeek. Met beide organisaties onderhoudt de Ploegdriever uitstekende relaties.

Voor informatie en aanmelding:
Gerard van Leeuwen (secretaris)
Ooijse Bandijk 10
6576 JD Ooij
Tel. 024-3238264
Email: villatien@hotmail.com